Translate

dinsdag 3 mei 2016

Kijken kan wel!

Zelf kan ik nog niet heel veel haken maar rondkijken kan gelukkig wel!  Dat heeft voor- en nadelen. Ik kan genieten van de projecten van een ander maar ik wil zelf ook weer aan de slag en mijn wensenlijst wordt zo wel heel groot...

Onderstaande projecten staan inmiddels op de lijst, ook omdat ik de materialen ervoor wel in huis heb. Het wordt tijd om eens een gat te slaan in mijn wolvoorraad.

Wens 1 Moss stitch zigzag sjaal
Op het blog Jellina Creations (hier vind je nog veel meer interessante projecten) zag ik deze zigzag sjaal voorbij komen en daar werd ik blij en hebberig van. Restjes heb ik genoeg om mijn eigen versie van deze sjaal te kunnen maken.
Een duidelijke tutorial van de zig zag moss stitch kun je vinden via het blog Made by Mriek

foto Jellina Creations
Wens 2 Catona bloemensjaal
Via het blog van Atty's (waar ook nog veel meer mooie projecten te vinden zijn) viel mijn oog op deze mooie bloemensjaal. Met een paar bolletjes Catona (25 gram) kom je een heel eind. Ook heeft Atty's een heleboel duidelijk tutorials van allerlei andere projecten.

foto Atty's 
Wens 3 Corner to corner stitch kussen en/of deken
Op allerlei blogs zie ik deze corner-to-corner stitch voorbij komen. Het is een veelzijdige steek, je kunt er allerlei patronen mee maken.
Op het blog van Repeat Crafter Me vind je een aantal leuke voorbeelden. Niet dat ik de emoji blanket ga maken maar het geeft wel een idee waarvoor je deze steek kunt gebruiken.

foto Repeat Crafter Me
Of dit mooie kussen via het blog van Marrose

foto Marrose

1 opmerking:

  1. Ja, dat is het grote gevaar van internet en inderdaad, ook van Pinterest. Ik hoop maar dat je snel weer zelf de haaknaald op kunt pakken, want andders heb je straks een waslijst van 200 projecten liggen die je nog allemaal wilt maken ;-), maar hoofdzakelijk omdat het niet fijn is om pijn te hebben en niet te kunnen doen wat je zo graag zou willen. Nogmaals beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen