Translate

zaterdag 7 maart 2015

Een bewogen maand

Het is alweer een poosje geleden dat ik blogbericht plaatste. De maand februari ligt alweer achter ons en het was niet mijn allerbeste maand. Ik werd letterlijk overvallen door een nierbekkenontsteking en dat op z'n zachts gezegd, heel erg pijnlijk en wat doe je als door de pijn nachtenlang niet kunt slapen... 'therapeutisch Pinteresten'. Gewoon plaatjes kijken bleek een fijne afleiding, ook om 3 uur 's nachts.
Voor iemand die bijna nooit ziek is was het wel even wennen om ruim twee weken thuis te zitten maar toen de pijn weer een beetje was afgezakt kreeg ik gelukkig weer zin om te haken. Inmiddels is de ontsteking en daarmee de pijn weg en is alles weer 'normaal'.

Februari had gelukkig ook nog iets leuks in petto, een tripje Spanje. Net als vorig jaar kamperen in Benidorm. Heerlijk zonnig weer, daar knapte ik wel van op.

February was a strange month for me. I fell ill with Pyelonephritis, very painful, so I spent many sleepless nights Pinteresting, just looking at pretty pictures. We call it therapeutic Pinteresting at home and I have to say it was a nice distraction. I'm normally never ill so it was a test in patience for me. When the pain subsided I regained my passion for crochet. Luckily I am all better now and February had also something nice in store for me. A week in sunny Spain!
Villajoyosa

Veel losse eindjes, hier in mijn mand een aantal lopende projecten: een nieuwe AmiguruME, een konijntje en de Scheepjes Kika sjaal.
A few of my WIP's: Another AmiguruME, a bunny and my Scheepjes Kika Shawl.


En niet te vergeten mijn yoga sokken, een cadeautje voor mijn schoonzus 
And let's not forget my yoga socks, a present for my sister in law.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten